Pension Almere

Net achter ons huis is Pension Almere. Hier hebben we afgelopen nacht geslapen. Netjes, goede bedden alleen het dekbed is net zo lang als ik ben dus ik moest in foetus houding slapen en werd steeds wakker met koude voeten. Vandaag eerst de de auto gewassen en dat was wel nodig ook. Bovendien was er een plant omgevallen waardoor er ook nog twee kilo tuinaarde achterin lag.
Verder hebben we de Rabo rekening na de derde poging eindelijk kunnen opzeggen wat wel een uur duurde. Gelukkig waren we nog net op tijd om Dayo van school te halen. Vanavond eten bij Sonja en daarna gaan we ook nog naar Anton en Carla.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/2fc/81040835/files/2015/01/img_2306.jpg

One thought on “Pension Almere

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s