Aangekomen

Nou we zijn er. Richard heeft ons vannacht gebracht, nogmaals bedankt! Na een zeer snelle vlucht, kwamen 50 min voor de geplande tijd aan, we hadden een storm mee. Huur auto opgehaald en naar Els gereden waar we warm werden ontvangen. Daarvandaan zijn we naar ons huisje gereden. Het uitpakken van de koffers was nogal emotioneel voor Ank. Taína had overal briefjes met wensen voor ons ingestopt en dat hakte er in bij Ank. Tot mijn grote verrassing had Ank 15 stekjes bij die nu hopelijk ijverig staan te groeien. Het huisje heeft geen WiFi maar om de hoek zit een internet café, met free WiFi, waar we nu zitten. Ank heeft net Sonja, Dayo en Tienes een knuffel via FaceTime kunnen geven.

2015/01/img_2313.jpg

2015/01/img_2317.jpg

2015/01/img_2320.jpg

2015/01/img_2324.jpg

2015/01/img_2323.jpg

5 thoughts on “Aangekomen

  1. Wat lief van Taina! En natuurlijk was Ank een beetje emotioneel. Afscheid nemen doet nu eenmaal pijn. Goed Ank, dat de stekjes onopgemerkt in de koffer zijn gebleven. Zijn dan toch hele speciale stekjes! Ik laat Frans de foto’s zien en die vraagt zich meteen af waarom jullie niet aan de champagne zitten. Jullie hebben immers heel wat te vieren. Ank, had net al een berichtje via fb naar je gestuurd, Liefs en een knuffel van ons. Frans en lilian PS. Fijn dat in internetcafe om de hoek zit.

    Verstuurd vanaf mijn iPad

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s