Verrassing van Els en Yvonne!

Gisteren middag gingen we nog even kijken naar ons nieuwe eigendom en wat schetst onze verbazing …… Els kwam ons verrassen samen met Gerard en Patricia bubbeltjes, gehaktballetjes, satesaus en een tortilla. Dat hebben we met z’n allen dus lekker soldaat gemaakt. Een geweldige verrassing. Els staat niet op de foto ze stond achter de camera.

2015/01/img_0464.jpg

2015/01/img_0460.jpg

2015/01/img_0461.jpg

Vanochtend hebben we ons ingeschreven in de gemeente Puntagorda. Toen we daarna naar het postkantoor gingen was daar tot onze grote verrassing een pakketje voor ons. Een verrassing van Yvonne en Ton uit Assendelft. Een boek een Linda, drop en nog meer lekkernijen. Geweldig, Yvonne een dikke knuffel van ons.
Verder hebben we vandaag naar auto’s gekeken, Paul dat zal jij leuk vinden, het wordt waarschijnlijk een Citroën Belingo. Hij wordt uit Tenerife gehaald, vrijdag kunnen we hem bekijken.

2015/01/img_0462.jpg

2015/01/img_0463.jpg
Ank aan een glaasje water in Los Llanos.

2 thoughts on “Verrassing van Els en Yvonne!

    • Het is niet allemaal geluk Lex en ook niet allemaal gemakkelijk. Het is erg wennen aan het feit dat we niet meer in NL zijn. S’avonds is het behoorlijk koud, huizen hier hebben geen kachel, allemaal nieuwe mensen en g zo maar door.

      Groetjes Hans.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s