Kop verbrand.

Gisteravond een bijeenkomst gehad met de architect. Hij vindt mijn huis ontwerp maar niks en ik vind zijn begroting maar niks. Hij gaat ons nu een tegenvoorstel doen met een beter uitgewerkte begroting. Hij vindt de kamers te groot …. Dat veroorzaakte weer dat Ank vannacht wakker werd en me vertelde dat ze geen slaapkamer wilde waar je maar net om het bed heen kon. Ik heb haar toen verteld dat niet de architect bepaalt hoe groot onze kamers worden maar dat wij dat bepalen en haar vriendelijk verzocht weer te gaan slapen. Dinsdag gaan ze extra metingen doen om een nauwkeuriger prijs te kunnen bepalen.
Verder was het was een mooie dag vandaag. Vanochtend zijn we naar de hoofdstad gereden, zie foto onder, om de schade af te handelen en de auto een week langer te huren. Onze nieuwe auto komt waarschijnlijk volgende week donderdag. Vanmiddag hebben we lekker in de zon gezeten en dus heb ik ….. m’n kop verbrand. Els kwam langs met Patricia en Gerard om te vertellen dat zij ook een huis in Puntagorda hadden gekocht. Wordt nog een behoorlijke Hollandse gemeenschap hier.

2015/01/img_0469.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s