Een pot met goud?

Zo de koop van de finca is nu helemaal afgerond. Door de stomme fout van de Nederlandse notaris moesten we vandaag dus voor de tweede en laatste betaling naar de notaris (Don je hebt weer wat gemist). Antonio, de verkoper, is nu helemaal gelukkig. Hij liet prompt zijn map met daarin een check van €65.000 liggen wat Els gelukkig gelijk zag. Hierna zijn we naar de Citroën dealer gegaan waar we onze nieuwe auto hebben bewonderd en ook daar hebben we de koop afgerond. We zijn een aardig aantal euro’s lichter geworden vandaag.
Leuk verhaal hierbij was dat ze voor het kenteken een kopie nodig hebben van het paspoort en het originele document van ons NIE nummer. Die kopie moet je weer laten waarmerken bij de guardia civil. Daar naar toe en die agent zegt:”Oh”. Loopt weg met de kopieën die ik meebracht geeft er een stempel op en een krabbel en klaar, hij keek niet eens naar de originele documenten. We hebben nu een kopie van die documenten die zegt dat het een echte kopie is.
Ook op de terugweg gebeurde er nog iets bijzonders. Een joekel van een regenboog die eindigde ……. direct boven ons huis.

2015/01/img_0470.jpg

One thought on “Een pot met goud?

  1. Nogmaals gefeliciteerd!! Nu is het prachtige “stekkie” echt helemaal officieel van jullie. Ben zooo benieuwd hoe het er over een tijdje uitziet.
    Groetjes, Gerard en Patricia

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s