Pinpas kwijt

Gisteravond is Els komen eten. Ze bracht voor Ank een berg stekken en planten mee. Ze kon er niet van slapen, de stekjes moesten worden gepland. Dus vanochtend om tien uur naar de Ayumar, een soort Boerenbond, voor potgrond maar eerst langs de bank voor geld. Pinpas in de automaat en ………. pinpas weg en verder niks. Het hulp nummer gebeld wat boven de automaat hangt waar ik als antwoord kreeg dat ze me niet konden helpen, ik moest m’n pinpas maar blokkeren. Ik, redelijk geïrriteerd: Als u me niet kan helpen waarom neemt u dan de telefoon op!”. Toen maar mobiel naar Nederland gebeld om m’n pas te blokkeren en ……”Esta función no esta disponible”. Ik nog vrolijker:”Ank geef me jou telefoon maar” en ….. .”Esta función no esta disponible”. Gevolg ik nog vrolijker. Intussen was het elf uur het moment dat Rob me thuis komen zou ophalen om hout te gaan hakken. Ja Cas ook dat is Spanje.
Om een lang verhaal kort te maken Bij Rob thuis de ING gebeld en die sturen een nieuwe kaart ……… Naar m’n correspondentie adres in Holland.
Ik maar hout gaan hakken met Rob voor zijn houtkachel waar wij volgende week weer gebruik van gaan maken als hij naar Amerika gaat.
Hieronder Rob in actie die de blokken op maar voor z’n kachel zaagt.

2015/01/img_0529.jpg
P.S. “Esta función no esta disponible” betekend “deze functie is niet beschikbaar”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s