Uit logeren.

Vandaag bij Els geknutseld. Het terrasdak dat ik in oktober heb gemaakt, heb ik wat breder gemaakt. Vanmiddag zijn we naar het huis van Rob en Hazel “verhuisd”. Zij zijn op vakantie en wij passen de komende drie weken op hun kip (ja één kip want anders hebben ze te veel eieren) en de kat. Wel Wennen hoor van een bed van 140 cm naar een bed van 200cm.
Het uitzicht vanaf hun terras is fantastisch. Een grote palmboom met op de achtergrond allemaal bloeiende amandelen. We zitten hier in de amandel streek. Volgende week is hier het “Fiesta del Almendro”, het amandelfeest. Ze zijn al twee weken aan het schilderen om het dorp er netjes uit te laten zien. T’schijnt een bijzonder wilde bedoeling te worden waarbij men uit het hele eiland naar Puntagorda komt. Ons huurhuis staat helemaal in het midden van alle festiviteiten.

IMG_0565
Het is, zoals je op de foto kunt zien, de volledig bewolkt geweest pas later in de middag begon de zon te schijnen maar nu is het weer helemaal dicht getrokken. Het was overigens niet koud.

One thought on “Uit logeren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s