SOCIO en la comuniad de regantes El Calvario-San Mauro.

Sinds vandaag ben ik dat!  Zeg nu zelf dat dat een eind beter klinkt dan: “Lid van de vereniging van eigenaren van een waterleiding”.  De moraal is dus dat je eerst een waterleiding moet hebben anders is het onmogelijk om water te krijgen. En dat is dus weer nodig voor onze Avocado bomen. T’kost maar €1.060.

Het was zo wie zo een druk dagje vandaag. Ik ben met de architect en de aannemer naar onze finca geweest. De kogel is door de kerk wat betreft hoe ons huis er uit moet gaan zien. Ik ben dus socio etc. geworden waarvoor ik weer naar Los Llanos moest. Vanavond heb ik een gesprek gehad met de lokale timmerman wiens vrouw, die in het gemeentehuis werkt, me er attent op maakte dat de aannemer wel op mag schieten. Hij moet zijn plannen snel indienen want de commissie die de bouwvergunning moet verlenen komt binnenkort bijelkaar en de volgende is pas over twee maanden. Verder heb ik kunnen regelen dat er donderdag een schotel wordt geplaatst waarna we bijna alle Europese zenders kunnen ontvangen. 😓 TV kijken is nu geen onverdeeld genoegen er zijn maar een paar Spaanse zenders en de kwaliteit van de ontvangt is matig. 

Morgen weer zo’n dag. Ik wil dan gaan uitzoeken wat ik moet doen om onze bomen automatisch water te geven. Antonio loopt nu met een waterslang langs alle bomen. Dat is erg arbeidsintensief en minder goed voor de avocado’s omdat die erg gevoelig zijn voor de juiste hoeveelheid water.


Nu nog even kijken of we hier de pietermannen ook voor hebben.

← vorige
volgende →

Reacties

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact