“T’is te kort.”

Ik heb me drie dagen de tandjes gezocht naar m’n printerinkt. Gisteren uit wanhoop maar alle dozen gereorganiseerd en nummer bij nummer gezet (alle kamers hadden hun eigen nummer). Nog niet gevonden. Vanochtend toch weer terug gegaan en waar zaten ze ………. juist, in een doos waar ze echt niet in konden zitten. Maar goed ik kan weer printen en de dozen zijn keurig georganiseerd.

En hier zijn ze dan:

De rest van de dag lekker in het zonnetje (23°) gezeten en het gesprek met de aannemer van morgenochtend voorbereid. Morgen komt hij het project presenteren wat hij dinsdag bij de gemeente gaat indienen.

Ank had andere ideeën, ze wilde horregaas voor het raam. En als Ank iets in haar hoofd heeft heeft ze het niet in haar … juist! Ik was bezig dus ze zou het zelf wel even doen. Na wat gesmoezel met Els had ze wat gaas en plakstrips gekregen en mevrouw startte haar project. Na uitgebreid ontvet, gemeten en geknipt te hebben wat blijkt ……. :”T’is te kort.” en nu heb ik het niet over haar rok! Gelukkig is het allemaal goed gekomen. Ze is nu met een raam achter het huis bezig, ik ben benieuwd.

Wat een stuk trouwens hè.

2 thoughts on ““T’is te kort.”

 1. Hans, Ank heeft het helemaal gelijk dat ze horren(gaas) wil! Wij hebben het in ons appartement gehad en GELUKKIG nu weer! Je wil niet weten wat er allemaal naar binnen vliegt, kakkerlakken bijvoorbeeld! Oh je wist niet dat ze konden vliegen? Om van de muggen maar niet te spreken…. Neem dan maar snel horren!! Succes mañana, spannend!

  Like

  • Nou Cas, ik heb ervoor moeten strijden, maar het is me gelukt. Als je paar van die vette bruine kakkerlakken hebt zien kruipen, nou dan wil ik horren. Volgende project is vliegengordijnen. Wil ie ook niet aan. Pas in het nieuwe huis.
   Ik zal mijn zin krijgen. Liefs en een knuffel voor jullie tweetjes.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s