D’r moet een A bij. 

Een druk dagje en veel geleerd vandaag.

Als eerste had ik vanochtend een gesprek met Francisco Betancourt, Technico Agrario, hij heeft me van alles verteld over de kweek van Avocado’s.

Daarna ben ik naar het stadhuis gegaan. We hebben namelijk twee nummers 19 in onze straat. Na wat heen en weer gelopen te hebben tussen een aantal bureaus, je weet wel in geval van een telefoontje zouden ze me hebben doorverbonden. Uiteindelijk werd besloten dat het bij ons maar 19A moest worden. Wel moet ik zeggen dat iedereen steeds even vriendelijk was.

Vervolgens belde de aannemer. Hij wilde langs komen met de prijsopgave. Ik had, toen ik op het stadhuis was, al met de stadsarchitect gesproken. Hij had gezegd dat alles bijna in orde was en dat Oscar, de aannemer hem de ontbrekende gegevens zou komen brengen. Onderweg naar huis stak er midden in het dorp ineens, tot groot vermaak van alle omstanders, een schaap over.

Oscar kwam bijna gelijk met mij aan. Ik was zoals je je kunt voorstellen stik nieuwsgierig. Nu het viel enorm mee, zijn prijsopgave was deze keer helemaal compleet zonder allerlei uitsluitingen en …. binnen ons budget.  De vragen die de gemeente had met betrekking tot het project waren onbeduidend, de grens van het terrein moest duidelijker, de afstand tussen de grens van het land was niet vermeld en nog een paar kleinigheden.  Dat betekent dat we er zo goed als uit zijn. Met Oscar hebben we afgesproken dat we in principe verder gaan.

Vanmiddag zijn we naar Los Llanos gegaan om tegels en de badkamer uit te kiezen. Onderstaande foto laat de vloertegels en de muurtegels voor de badkamer zien.

← vorige
volgende →

Reacties

  1. Gefeliciteerd met jullie huis!! Ik zie nu pas dat ik een reactie kan schrijven. Leuk hoor jullie blog, mooie foto’s!

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact