Het mag. 

Bovenstaande foto is door de selectie gekomen, een twijfel geval maar ik mag hem posten. De opmerkingen “……..Ik weet niet of het wat wordt of ……..de kleuren zijn niet goed of …….ik heb er geen gevoel bij of …….etc, etc, etc” zijn voor mij een teken dat het weer echt mooi wordt.

Vandaag was een shit dag, koud en zowat de hele dag regen.  Voor de Facebook kijkertjes onder ons geen nieuws maar toen ik vanochtend opstond zag het er zo uit: 

Ja ja die twee boompjes op de voorgrond zijn echt sinaasappelbomen. Maar goed een kwartier later was dit het beeld: 

Zo is het zo ongeveer de hele dag verder ook gelopen. We hebben voor het eerst de hele dag binnen gezeten en het is niet warmer geworden dan 14,2°C de kachel is dan ook de hele dag aan geweest. Ank aan het schilderen en ik heb de hele dag instructievideo’s zitten bekijken om Fotoshop Elements beter onder de knie te krijgen. Erg frustrerend klik,klik klik en ze krijgen de lastigste dingen voor elkaar. Lijkt zo allemaal zo makkelijk tot je het zelf probeert.

 

One thought on “Het mag. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s