Die binne benne binne. 

Na een week van bellen afwijzingen is het me eindelijk gelukt. Ik heb citroenen verkocht. 94 van de 260kg. Probleem was dat ze te lang aan de boom hadden gehangen en daardoor veel te groot, tot 15 cm, waren. Ook qua vorm mankeerde er een en ander aan. Maar vanochtend had ik beet. De man die ik belde wilde wel maar alleen de gemiddelde maat, tot een cm of 8, of kleintjes. Dus ik aan het selecteren en daarna met de zenuwen in m’n lijf op naar Los Llanos. Maar weer trof ik een bijzonder vriendelijke Pamees die me precies uitlegde wat de kwaliteits eisen aan citroenen zijn. Daarna heeft hij, een Madrileen die baalde van de voetbaluitslag van gisteren en de stand tussen Nederland en Spanje 1-0 vond, weer een selectie gemaakt uit mijn selectie waarna er 94 kg over bleef die hij wilde kopen. En ziedaar: 

Geen vetpot maar wie het kleine niet eert is het grote niet weert!

5 thoughts on “Die binne benne binne. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s