28,8°C

En in de auto:

Lekker weer vandaag dus.

Vanochtend heb ik onze motormaaier intensief gebruikt. Het onkruid staat inmiddels zo hier en daar een halve meter hoog dus het werd ook wel tijd.  Iedereen doet het op dit moment. Terwijl ik dit schrijf zijn er zeker een man of drie in de buurt ook bezig. Soort stereo zou ik eigenlijk moeten kunnen opnemen.

Slanke den hè!

Onze bouwvergunning ligt na goedkeur in Puntagorda bij de ‘gemeenteraad’  van het eiland (ofwel ‘Cabildo de La Palma’). Terwijl ik bezig was kwam Ank samen met Carmen van de post (Carmen Coreo) aan.  Met een aangetekende brief van het Cabildo …….. als een gek die brief opengemaakt en ….. (na even verkeerd geïnterpreteerd te hebben) ze heben ook de toestemming van Ank nodig. Ze is mede-eigenaar en de aanvraag is door de aannemer alleen namens mij gedaan. Dus nu maar weer zorgen dat dat in orde komt en dat met de geweldige hulp van Julia cadastro. Zij werkt op het gemeentehuis bij het kadaster en moest nog een copie van ons eigendomsbewijs (escritura) hebben.  Toen ze hoorde wat er aan de hand was zei ze geef me de copieën en laat mij dat briefje maar opstellen, dan zorg ik dat het er snel komt.

Je hebt inmiddels wel gemerkt dat hier achter de namen vaak hun beroep wordt vermeld. De oorzaak daarvan is dat namen, zoals Julia, Carmen, Antonio, Fernando, etc hier veel voorkomen. Oplossing, zet hun beroep er achter. Dus Carmen Coreo (post), Julia Cadastro (kadaster) die weer getrouwd is met Fernando Carpentero (timmerman).

3 thoughts on “28,8°C

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s