Even een update. 

Belastingdienst. 

Het ei is gelegd. Na 10 weken is het besluit eindelijk genomen, mijn verzoek tot ontheffen van loonbelasting en premies volksverzekering is goed gekeurd, tenminste dat is me telefonisch verzekerd. Minpuntje, de brief kan er elke dag uit gaan. Alles dat net zo snel gaat als de ontvangstbevestiging die 27/3 is verzonden en er nog steeds niet is kan het nog wel even duren. 

Bouwvergunning

Die ligt nog steeds bij het Cabildo, de gemeenteraad van het eiland. Oscar, onze constructeur, is er vrijdag geweest en heeft te horen gekregen dat de technische afdeling geen problemen zou hebben. De volgende stap is de juridische afdeling, ook zij moeten de aanvraag nog goedkeuren. Vrijdag gaat Oscar er weer heen. Hij heeft er drie projecten voor goedkeur liggen en zijn mensen thuis zitten. 

Hagedissen

Van Mieke Kelderman heb ik begrepen dat hier voorkomen, Tarentula Dilandii een ondersoort van de Europese muurgekko en de Galotia Galoti, de blauwbaards hagedis. Nu dat klopt, beide zie je hier erg veel. De blauwbaard zie je zeer veel en is tot zo’n 30 cm groot. De gekko’s zijn zo’n cm of 10. Vanmiddag zat er toevallig een Jong van 4 cm op de vensterbank.   

En dit is de Blauwbaard. 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s