Licor de Níspero y Limoncello. 

Vandaag heeft Ank de bovenstaande drankjes afgemaakt en de hele keuken plakkerig. Het resultaat is echter erg lekker.  Ik mag er echter nog niet van drinken want het moet nog twee weken staan. 

 

Het houdt nog niet op want van de drap van het nispel brouwsel heeft ze een custard pudding met crumble gemaakt. Ook erg lekker en erg alcohol houdend, je mag gelijk niet meer rijden als je dit op hebt.  

 

Ik ben al dagen bezig op de Finca. Een mandarijnboom snoeien duurt een halve dag, de troep daarna opruimen duurde er anderhalf. Maar ach ik heb nu wel een hoop brandhout. Zelf ben ik al afgebrand. 

 
Gisteren ben ik begonnen met het snoeien van onze avocadobomen. Allemachtig wat een werk is dat daar ben ik nog wel een week mee bezig. Vandaag heb ik er een helemaal weggehaald. Dit is nodig voor ons oprijpad. Wat een zwaar werk is dat. En de berg afval groeit en groeit. 

3 thoughts on “Licor de Níspero y Limoncello. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s