Er gebeurd iets.

De aannemer Oscar is er vast van overtuigd dat hij maandag kan beginnen. Ik nog niet zo, gezien alle gebeurtenissen en ‘problemen’ die steeds weer uit de hoge hoed werden getoverd moet ik het nog zien. In elk geval wilde hij, gisteren, samen met een van de uitvoerders en een vrachtwagen chauffeur, niet op de foto, de zaken doornemen.  

Die chauffeur was nodig om te zien hoe de bouwplaats bereikt kan worden. Wat je namelijk moeilijk ziet op de foto’s zijn alle bomen en de hoogteverschillen en de vrij smalle toegangsweg.

Onze finca bestaat uit vier terrassen van zo’ 18 meter breed en 60 meter lang. Die vier liggen niet allemaal op de zelfde hoogte, er zit steeds ca. 2 m hoogteverschil tussen. Oscar en de uitvoerder staan hier op de rand van niveau 3. Achter hen zie je niveau  2 en het laagte niveau 1.

Op het stuk grond wat je hier ziet komt, si dios quiere, ons huis. Ik neem deze foto op een hoekpunt, Oscar en de uitvoerder staan op een andere hoek en het stuk boomstronk rechtsboven is de hoek aan de andere kant van de diagonaal door het huis.

2 thoughts on “Er gebeurd iets.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s