Weer een warm dagje.

Vanochtend moesten we weer naar onze grote vriend Juan Pablo de notaris voor de registratie van een deel van de finca in het register van eigenaren. Hoewel het minder warm was als gisteren slecht 38,1° terwijl het toen 38,3° was, was het toch een warm karwijtje met veel wachttijd. Nadien hebben we een kop koffie gedronken en hebben Els die mee was als getuige en Ank nog wat gewinkeld. 

Toen we thuis kwamen zijn we nog even naar ‘de bouw’ geweest, zie onder. De kolommen zijn klaar. 

 

Je ziet op deze foto wel goed ons huis, de nieuwbouw, en het gasten verblijf, het bestaande gedeelte. Als de betonnen balk, in de bekisting boven het metselwerk, af is kunnen we de exacte maten voor het dak opmeten dat ik dan samen met Fernando ga maken. Spannend. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s