Dinsdag 14 juli. 

Vanochtend een gesprek gehad met Oscar en de electicien. 

Oscar moest mij maar eens uitleggen waarom hij de gemeentelijke belastingen 100% te laag had ingeschat. We zijn nu 11 ipv 5,5 duizend euro kwijt. Zijn verhaal was dat hij daar weinig aan kan doen omdat het in alle gemeenten anders is. Volgens Julia die op het gemeentehuis werk is dat niet zo. Ze kijken naar het te bebouwen oppervlak en passen dan een tabel toe en dat zou voor alle gemeenten het zelfde moeten zijn. Zij gaat echter nog kijken of alles klopt. Wel kreeg ik van de vader van Oscar de waarschuwing voorzichtig te zijn met de ambtenaren wat als je ze tegen je in het harnas jaagt heb je daar de rest van je leven problemen mee.

Met William de electicien heb ik de hele electrische installatie doorgelopen. Hij had mij een tekening gestuurd waarna ik een nieuwe gemaakt heb met daarin hoe ik het zag. Hij was er tevreden over en had nog een paar goede toevoegingen.  

William de electricien en Oscar de aannemer druk in discussie. Je ziet ook dat de bekisting van de corona af is.

 
S’middags ben ik naar Ikea geweest om de badkamer meubelen op te halen. Onze keuken past echter niet in m’n Berlingo.  

Onze keuken, drie pallets en de koel diepvries combinatie.

 
Met Fernado, onze timmerman die een klein vrachtwagentje heeft, had ik de afspraak dat als hij klaar zou zijn met zijn werk vlak bij Ikea hij me zou bellen en dan zou ik hem komenn (1u 15 min rijden) en
helpen met laden. Nu dat ging mis want zijn telefoon was stuk en ik was al naar Ikea gereden. Gevolg, hij stond bij ons voor de deur en ik bij Ikea. Bueno, volgende keer beter. 

← vorige
volgende →

Reacties

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact