Eindelijk. 

Eindelijk zijn ze zo ver de waterteller is aangesloten. Belangrijk? JA, het water is het water dat ik nodig heb om de avocadobomen water te geven.  

Twee maanden is het project vertraagd doordat er iemand langs het traject van de waterbuis dwars lag. Nu komt natuurlijk alles tegelijk, ik moet het beregeningssysteem gaan aanleggen en binnenkort aan het dak beginnen met Fernando. Het hout Abeto (spar) voor het dak komt vrijdag binnen. 

Aan het huis is vandaag niet veel gedaan, ze waren maar met z’n tweeën en hebben de fundering voor de muren van de patio tussen de nieuwbouw en de bestaande bouw gestort.  

 
Vanmiddag heeft Fernando de keuken afgehaald en naar Punagorda gebracht. Hij werkt momenteel in de buurt van Ikea. Samen hebben we hem in de pajero gezet. Een zwaar en warm karweitje bij 35°C. Tjonge, jonge wat een zware pakketten zaten er bij.  

← vorige
volgende →

Reacties

  1. Barbara Boerboom

    Hoi Ank en Hans. Wat wordt het mooi!!!! Ik geloof wel dat het heel goed is dat je er bovenop zit want problemen zijn er genoeg! Heel veel succes daar! Hier is het ook lekker warm. Hopelijk kunnen we volgend jaar een keer bij jullie van de zon komen genieten. Overigens lees ik elke dag je blog. Toegeven ik reageer niet altijd dus kan ik me voorstellen dat het voor jou minder interrssant is. Voor ons hier thuis is het ontzettend leuk om te zien hoe jullie bouw vordert en om te horen hoe het met jullie gaat. Heel veel groetjes van de Boerbomen!

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact