Maandag 13 juli. 

Toen ik vanochtend kwam kijken waren er grote problemen. De kraan die het cement in de bovenbalk moest gieten was er maar de generator die de betonmolen moest aandrijven was stuk. De dieseltank was er afgevallen, alle schroeven waren losgetrild. Met ijzerdraad werd geprobeerd om hem vast te zetten maar na starten viel de tank er binnen 1 seconde weer van af. Ik heb toen mijn gereedschap en nieuwe schroeven maar gepakt, want dat hadden de metselaars niet, en heb de tank er zelf maar weer goed op gemonteerd. Daar zijn geen foto’s van want ik zat tot m’n ellebogen onder de dieselolie en smeer.  

De kraan met de stortbak, de stilstaande betonmolen. De liggende betonmolen is eerder deze week door een vrachtwagen kapot gereden.

  

Reparatie met ijzerdraad, nu dat was geen succes.

 
 

S’avond was toch de gehele ‘corona’ met cement gevuld.

 
Waar de ramen komen zie je de muurconstructie. Aan de buitenkant een block van 12 cm dan een polystireen isolatieplaat van 4 cm en dan een block van 9 cm. Ik moet zeggen dat isoleerde als ee beer. Met die hitte van deze week kon je aan de zonkant je hand haast niet op de block houden zo heet was die. Aan de binnen kant was hij gewoon tegen koel aan. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s