De brandweer helicopters zijn er weer.

Voor ons huis meer richting zee is een helicopterplatform. S’zomers staan daar twee helicopters van de brandweer die patrouilleren om te zien of er brand is. Het is hier in de lente en zomer erg droog en een bosbrand kan dan enorm veel schade aanrichten. Van de week kwamen ze aan. Ze vlogen superlang over ons huis. Wij stonden te kijken en de piloot zwaaide naar ons.  

 Ze zijn overigens gelijk in staking gegaan. Nu is een brandweerman in staking als er geen brand is weinig opwindend. Daarom hebben ze overal maar spandoeken opgehangen die vertellen dat ze in staking zijn. 

 Ik vraag me af wat er gebeurd als er werkelijk brand uitbreekt. Volgens mij worden ze gelynched als ze dan niet in actie komen. Laten we maar hopen dat we daar niet achter hoeven te komen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s