Water en licht. 

Vandaag zijn de vaste drie man aan de waterleiding begonnen en ook de electricien is aan het werk gegaan.  

De waterleiding en nog fout ook. De twee kranen zijn de hoofdkranen voor de nieuwbouw en het gastenverblijf, ze moeten echter bediend worden vanaf de patio (de andere kant van de muur) zo zitten ze achter de keuken. 

  
De electricien aan het werk. Hij slijpt groeven in de muren voor de leidingen wat een enorme tering herrie is en zonder oorbescherming. Door middel van rode verf en symbolen heeft hij aangegeven wat waar moet komen. 

 Morgen een gesprek met de architect. Hij heeft verzonnen dat de dakbalken twee maal zo dik (en twee maal zo duur uiteraard) moeten worden. De timmerman kreeg zowat en toeval toen hij het hoorde Hij heeft het hout met de normale maten al besteld.  Ik weiger echter elke verdere kostenverhoging. Vamos a ver.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s