Langzaam maar zeker. 

Vanmiddag heb ik met de timmerman Fernando de balken voor het dak opgehaald bij Umberto. 900 kg balken op het dak van Fernando’s caminioneta.  

 Daarna even met Ank naar de vorderingen wezen kijken.  

 De ‘poort’ die toegang geeft tot de patio met de door ons gewenste boog die nog behoorlijk wat voeten in de aarde had. Het heeft de heren architect en bouwers behoorlijk wat overredingskracht gekost dat wij dat leuk vonden. 

Verder zijn de vorderingen niet echt zichtbaar. Ze zijn begonnen de ramen en deuren af te werken en verder zijn alle electriciteitsnet buizen en aansluitkosten netjes ingemetseld. 

Wat mij betreft, ik heb me een slag in de rondte gewerkt aan het beregeningssysteem. Alleen nog zo’ 35 bomen voorzien van ieder drie sproeiers en dan kunnen alle bomen water krijgen via het systeem. Ik moet zeggen wat klaar is werkt als een trein. Het was wel een behoorlijke job moet ik zeggen. Een sleuf met een pikhouweel hakken in keiharde grond met daarin veel stenen bij in de zon bij 30°C ik geeft het je te doen, ik heb alle kleuren van de regenboog gezien. 

De toevoerbuis naar terras vier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s