Weer wat leuks in de tuin. 

Deze Hop streek zojuist recht voor onze neuzen neer in de tuin. Hij zat 3 m van ons af rustig te foerageren. Toen hij om de hoek verdween heb ik vlug m’n camera gepakt om hem vast te leggen. Of hij nu nog leeft weet ik niet want terwijl de Hop rustig door de tuin wandelde werd hij aangevallen door een Torenvalk. De Hop smeerde hem onmiddellijk met de Torenvalk achter hem aan. Ik heb er geen foto van want dat gebeurde in een onderdeel van een seconde toen ik net de camera op m’n schoot had.  

 

One thought on “Weer wat leuks in de tuin. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s