Bouwweek 12

Het weekoverzicht van de 12e bouwweek. 

In het begin van de week schoot het niet echt op, het regende steeds en ja dan kan je geen muren stucken dus ga je maar naar huis. Maar aan het einde van de week schoot het weer extra op. De timmerman heeft op zaterdag, met mijn hulp de dakconstructie geplaatst en de electriciens hebben zaterdag en zondag! Gewerkt en alle kabels zitten er in.   

Week 12 foto 1
Week 12 foto 2.
Week 12 foto 3.
Week 12 foto 4.
← vorige
volgende →

Reacties

  1. Johan en Moniek

    Hallo Ank en Hans,

    Hè, hè, eindelijk de manier gevonden om rechtstreeks te reageren. We hebben lang niet van ons laten horen, waarvoor excuses. We hebben wel steeds jullie blog gevolgd. Respect voor jullie beiden! Wat een werk moeten jullie verzetten om je droom te verwezenlijken. Maar het wordt dan ook wel heel bijzonder. Met Dick en Mieke hebben we al afgesproken dat we volgend jaar of zo, als alles klaar is, op bezoek komen.
    Ik heb nu vakantie, vandaar dat ik me wat meer heb verdiept in de kwestie hoe te reageren. En meteen na de vakantie ga ik met (vroeg-)pensioen. Ik heb het wel gehad met alle zogenaamde kwaliteitsimpulsen om de leerlingen te laten excelleren.
    Verder gaat hier alles z’n gangetje.
    Ank, wat maak jij schitterende schilderijen!
    Nou, ik ben benieuwd of deze aankomt en naar jullie reactie.
    Groeten van Johan en Moniek.

    1. Hoi Johan en Moniek,

      Heel leuk om van jullie te horen. Het is hier nu 2 uur en ik kom net van de bouw. Ik heb Fernando weer geholpen met het dak.
      Van het stoppen met werken heb ik nog geen seconde spijt gehad. Ik weet zeker dat dat voor jou ook zal gelden. Nu is het wel zo dat wij hier erg veel te doen hebben met onze finca. Maar echt binnen ‘no time’ heb je tijd te kort.
      Zou hartstikke leuk zijn als jullie samen met Dick en Mieke kunnen komen.
      Zo en nu is het 6 uur ( bij jullie 7) en ik zie dat in ben vergeten mijn antwoord te versturen. Ank riep dat het eten klaar was dus het is haar schuld. Tot horens.

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact