T’was weer even aanpoten vandaag. 

Er moest vandaag nog maar één kant worden gedicht en de afwerking. Hebben we ons toch nog een slag in de rondte gewerkt met 4 1/2 man vandaag.  
  
  Aan de rechterzijde net boven het witte gebouw met het rode dak, de kerk San Mauro, zie je een helicopterplatform. Hier huist het B.R.I.F. dat zijn de brandwachten zie s’zomers met helicopters controleren op bosbranden (en die dan ook proberen te blussen). Ze oefenen elke vrijdag. Ze vullen dan grote zakken, die onder de helicopters hangen, met water in het grote waterbekkens aan de linkerzijde. 

 

  
 

Ademend antievocht doek

 
Toen het vochtdoek er op zat ben ik ‘ontvoerd’. Tot mijn verwondering reed Fernando toen we naar huis gingen niet naar huis maar door naar de bar bij het benzine station. De heren hadden besloten om een pilsje te gaan drinken en wilden dat ik er bij was. Was nog erg gezellig ook. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s