Pfffff

71 planken van 5,5 meter lang en 18 cm breed vandaag geschuurd. Bedenk daar bij dat elke plank twee groeven heeft (op de foto zie je de onderkant) die met de hand nageschuurd moesten worden. Allemaal voor het terrasdak. Oh ja, alle planken zijn daarvoor, samen met Ank, twee maal in de anti insecticide gezet en gevernist.  

 
En hier doen we het voor, vandaag is de basisvloer van het terras gestort.   

  

One thought on “Pfffff

  1. Jeemig, wat een helse klus, maar ja, het “moet” wel gebeuren! Knap hooor!! Het wordt allemaal wel verschrikkelijk mooi, jullie paleis! Succes verder en wij blijven lezen en volgen, helemaal leuk! Groetjes van die andere Spanjolen!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s