Update

Korte update. Het heeft veel geregend, dat ondervond ook Fernando toen hij de basis voor de kolommen voor het terrasdak kwam brengen (rechts naast z’n vrachtwagentje). Een 4wd heeft hem uit de modder moeten trekken.    

Maar goed, aan het huis wordt ook hard gewerkt, vandaag de boog buiten afgewerkt, de badkamer getegeld en binnen geverfd. 

   
Wij zijn de hele middag op pad geweest, voor vernis voor het terrasdak, het bad wat ineens niet meer leverbaar is en we dus een ander moeten kiezen, de verhuizing van onze telefoonlijn en voor inlichtingen m.bt. De belasting hier in Spanje. Kortom we zijn druk bezig. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s