Bouwweek 23

Het was weer een bewogen weekje. De ramen en deuren zijn nog steeds niet geplaatst. Ze zouden vier weken geleden al komen en daarna volgende week of begin de week daarop. In ‘de week daarop’ zouden ze volgende week, dus de afgelopen week, woensdag komen, toen donderdag en daarna op vrijdag maar …… niets. De leverancier nam ook zijn telefoon niet op. Ik kreeg het er een beetje benauwd van, zou die leverancier soms failliet zijn? Volgens de aannemer is dat echt niet zo. Het probleem zat hem in een ‘troquel’ dat is een stempel die nodig is om de ontwaterings gleufjes in de profielen te stansen. Op heel het eiland is er kennelijk maar één en daar maken alle aluminium ramen en deuren leveranciers gebruik van.  David de broer van de aannemer is de afgelopen dagen steeds naar de aluminium timmerman zoals dat hier heet toegegaan om zeker te stellen dat dat wat hij nu aangaf ook klopte. Volgens David waren ze afgelopen vrijdag druk bezig de gaatjes te ponsen. De afspraak is nu dat hij dinsdag a.s. De deuren en ramen gaat plaatsen. Wel nodig want ik zou met Fernando morgen aan de houten vloer beginnen en dat kan niet als er geen ramen en deuren zijn. Ik heb deze week alle hout voor het terrasdak gelakt. Afgelopen vrijdag hebben de drie jongens het dak voor me in de laatste vernislaag gezet, zelf kon ik geen kwast meer zien. 

3010 Foto 1
3010 Foto 2
3010 Foto 3
3010 Foto 4

Ogenschijnlijk is er niet veel veranderd maar de jongens hebben wel hard gewerkt in het oude deel. De buitentoilet en de wasruimte zijn helemaal klaar en het plafond is gemaakt.

Onze badkamer (in het nieuwe deel)

 
 Ik hoop dat ze deze week ver klaar komen met het oude  deel. Als ik niet aan de vloer kan beginnen zal ik moeten gaan maaien want het onkruid schiet de grond uit.  

← vorige
volgende →

Reacties

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact