Nog geen ramen, een nette palm en een berg rotzooi. 

Gisteren is de ramen en deuren leverancier weer niet gekomen. Ik ben toen gelijk naar hun winkel in Los Llanos gegaan en heb de baas daar verteld wat ik van hen dacht en hem verteld ik alle extra kosten die uit de vertraging voortvloeien van de rekening ga aftrekken. Hij bezwoer me dat ze donderdag echt, echt zouden komen. Toen ik hem vroeg hoe ik hem nog kon geloven heeft hij het voor me opgeschreven op de achterkant van zijn kaartje, maar zien wat er van komt.  

  Je wist het misschien niet maar palmbomen hebben onderhoud nodig. Vandaag kwam de man, precies volgens afspraak, die dat zou doen. Een gewaagd karwijtje.  

    

Het resultaat was een keurig geschoren palm.  

 En een enorme berg troep.  

 Intussen hebben de heren bouwvakkers de gastenslaapkamer gewit en betegeld. Wat een verschil.  

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s