Ramen en deuren, diepe zucht. 

A la primera hora estamos allá! Dat is wat Alberto de manager van Atlantic Glas me bezworen heeft, dat betekent s’ochtends in het eerste uur zijn we daar. Nu toen ik om half negen aankwam waren ze er nog niet. Gelijk gebeld en Alberto zei me, nee weet ik maar ze zijn de vrachtwagen aan het laden. Om een lang verhaal kort te maken, na twee o.a. bezoeken van de aannemer aan AG kwamen ze om 14:15 aankakken.  

 
Ja we gaan gelijk aan de gang we monteren vandaag zo veel ramen als we kunnen maar om drie uur zit onze werktijd er op en gaan we weer ………….. Morgen komen we terug en maken we alles (d.i. van de nieuwbouw) af. Nog diepere zucht, ik weet dat die arbeiders er niets aan kunnen doen maar morgen zet ik wel mijn auto achter hun vrachtwagentje en ze gaan niet weg voor het klaar is. Zo ziet het er uit.  

 Ik heb me vandaag suf gemaaid en al mijn frustraties gebotvierd op het onkruid. De jongens hebben de eerste tegels van het terras gelegd. 

One thought on “Ramen en deuren, diepe zucht. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s