Bouwweek 24

Vier dagen slechts deze week. Maandag was een officiële feestdag en de rest van de week in de clinch gelegen met de ramen en deuren leverancier. Kennelijk denken sommigen van jullie dat de ramen en deuren er in zitten maar dat is niet zo. Alleen de kozijnen zijn geplaatst. Wel dreigt er nu vertraging te gaan optreden als hij niet vlug levert. Door dat geëmmer hebben we deze week ook de houten vloer niet kunnen leggen. Zeg nou zelf zou jij dat doen als er nog geen ramen en deuren in je huis zitten? De renovatie van het oude deel schiet wel lekker op. Het plafond zit in de badkamer maar moet nog worden gestuukt en daarna kunnen de tegels worden gelegd. Verder heeft de palm een opknapbeurt gehad.

Onder aan staan nog twee foto’s  van de omgeving daar is om gevraagd.

0711 foto 1, zie de opgeknapte palm.
0711 foto 2, een deel van de terrastegels is gelegd.
0711 foto 3
0711 foto 4 op de zwarte stenen kome n de kolommen van het terrasdak.

Wat meer over de ligging van ons huis. Als je de weg links naast het gele huis omhoog rijdt sta je na 900 m in het centrum van Puntagorda.

Foto 4 maar nu met een 80 mm lens ipv 320 mm.
Een panorama foto richtin zee

Op de heuvel links zie je de weg waarop ik ben als ik foto 4 maak.

← vorige
volgende →

Reacties

  1. Johan en Moniek

    Jammer dat het soms tegenzit. Grote troost: het wordt echt prachtig. Nog even doorzetten… Groet van Johan en Moniek

    1. Dankje. Het valt allemaal wel mee hoor. Het is alleen een aparte beleving zo’n glasleverancier. Hoewel ik moet zeggen dat ze vandaag uit zich zelf gekomen zijn en weer een deel hebben gemonteerd. Het wordt echt heel mooi. Inkoop dat bij jullie alles net zo goed gaat als bij ons.

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact