De vloer ligt. 

Ik voel m’n knieën niet meer maar de vloer ligt. Morgen schuren, plinten plaatsen en de eerste lak laag. Zaterdag en zondag laag twee en drie. Volgende week de keuken plaatsen. Ik heb het verdikkie drukker dan toen ik nog werkte.  

 

10 thoughts on “De vloer ligt. 

  1. Ik vind het heerlijk om jullie leven daar te volgen! De beschrijving van al jullie wel en wee daar, zo leuk beschreven door jou, Hans, zorgen ervoor dat ik uitkijk naar ieder nieuw verslag! Het wordt prachtig allemaal! Ik kan de schilderijen van Ank al helemaal zien hangen in jullie huiskamer!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s