Weer een dagje hard werken. 

De keukenkasten staan en Isomar is geweest om het aanrechtblad op te meten.  

 Ook aan de electrische aansluiting wordt nog steeds gewerkt. Tot groot ongenoegen van de electricien, van een ander bedrijf, gaat het veel te langzaam. Ook bij de manier van werken kan je toch vraagtekens zetten. Hier is bijvoorbeeld de kast aan de straatkant waar de kWh meter komt te zitten.  

 Toen ik vanavond thuis kwam was het weer zover. Alles oranje rood, gewoon surrealistisch. 

 En groot nieuws Atlatic Glas is weer gekomen. Ik heb ze wel gezegd dat als ze morgen niet komen ik met m’n klasnikof naar de zaak kom om ze te halen. De deuren zitten in het gastenverblijf en de ruiten staan binnen. Morgen maak ze alle hang en sluitwerk in de nieuwbouw in orde zodat dat gedeelte afgesloten kan worden. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s