De laatjes van Ikea. 

Ik ben moe, ik heb nu vier dagen aan de installatie van de keuken gewerkt en ik moet zeggen het gaat erg goed behalve die kxt laatjes. Met name die voorkantjes zijn lastig, de voorgeboorde gaatjes zijn net niet symmetrisch en bovendien mag je van het onderste laatje niet alle voorgeboorde gaatjes gebruiken. Voeg dat samen met de montageinstructie waarin ze hebben geprobeerd alle verschillende typen te beschrijven dan wordt het een behoorlijk gecompliceerd verhaal en de plaatjes eigenlijk te klein. Dat dan weer samen met een monteur die denkt dat hij het wel weet na het eerste laatje en het drama is een feit.  Gelukkig vond Ank op YouTube een erg duidelijk filmpje wat, in tegenstelling tot de papieren instructie, met name het probleem van onderste laatje goed belicht. 

 
Ook aan de toegangsweg is inmiddels begonnen.  

 Ze hebben daar een erg handig machientje voor,, zie foto. Met een grote schep scheppen ze het zand op voegen daar vijf zakken cement aan toe met water en de menger maakt er cement van wat ze vervolgens weer gewoon uit de bak laten lopen. 

← vorige
volgende →

Reacties

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact