Morgen gaan we over. 

Vandaag de wijn verhuisd en morgen gaan wij.  

links een lekkere Rioja en recht de lekkerste witte wijn van Europa, Vega Norte een wijn uit deze streek.

 
Vanmiddag hebben we, in ons nieuwe huis, gezellig gebarbecued met Sonja en Dayo. Morgenochtend brengen we Sonja en Dayo naar het vliegtuig waarmee Taína, Richard en Feline komen. We gaan daarna gelijk over naar het nieuwe huis, in Camino Central, het huurhuis,  kunnen we geen gezin met een baby herbergen. Het nieuwe huis is helemaal klaar, het enigste wat nog ontbreekt is de elektrische aansluiting. Van Fernando hebben we een generator te leen gekregen (en een mand vol heerlijkheden) zodat we s’avonds toch licht hebben. Alleen koken zullen we nog even in het huurhuis moeten doen, dat trekt de generator niet.

Verder voor iedereen, Feliz Navidad. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s