De laatste loodjes. 

Gelukkig nieuwjaar iedereen. Wij zijn bezig met de laatste loodjes. We wonen in ons nieuwe huis en hebben Taína, Richard en Feline op bezoek maar hebben nog geen elektriciteit ( kunnen dus niet koken en de koelkast doet het niet). Lekker handig met een baby. Ging daar boven op
ook gisteravond de generator nog . Maar we gebben hem weer aan de praat gekregen.   

One thought on “De laatste loodjes. 

  1. Hallo Ank en Hans. Jullie ook de allerbeste wensen voor 2016! Als ik zie hoe leuk en gezellig het er nu uitziet bij jullie komt dat helemaal goed denk ik. Kost van bloed zweet en tranen, maar dan heb je ook wat! Heel veel plezier met Taina , Richard en Feline. Groetjes

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s