Electriciteit / één jaar geleden. 

Electriciteit

Vandaag het installatienummer gekregen. Anna, van de electriciteitswinkel Ayumar, heeft daarmee haar collega’s gebeld om te vragen wanneer we worden aangesloten. Haar werd verteld dat de planning voor volgende week was maar om haar client te helpen zouden ze donderdag komen en er voor zorgen dat alles deze week rond is.  Nu maar hopen dat ze naast de aansluitkabel ook de kWh-meter plaatsen (dat zijn gier twee handelingen). 

Één jaar geleden. 

Wij hadden er niet aan gedacht maar Els wel. Vandaag is het een jaar geleden dat we onze finca gekocht hebben. Vanmiddag belde ze om te zeggen dat ze wat plantjes kwam brengen. Toen ze aankwam geen plantjes maar bubbeltjes en lekkere hapjes. Een viermomentje noemt ze dat. Geweldig Els bedankt. 

One thought on “Electriciteit / één jaar geleden. 

  1. Hoi Ank en Hans! Als ik goed onthouden heb, zijn jullie nu 1 jaar en 3 dagen op jullie eiland! En kijk eens wat voor werk jullie verzet hebben! Om trots op te zijn! Straks komt de verdiende rust na hard werken! Sterkte met de laatste loodjes!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s