Stap één is gezet. 

Zie hier 

 
We zijn aangesloten, nu de kWh meter nog. Zou morgen zijn ………….. wordt vervolgd. 

Verder is vandaag tot mijn grote verrassing Movistar lang gekomen. Dit is de derde maal dat ik de verhuizing van onze telefoonaansluiting aan heb gevraagd. De eerste is afgewezen omdat de monteur had gezegd dat de kabel te ver weg was.  We konden een radiografische verbinding met 3G snelheid krijgen. Navraag leerde dat je dat vooral niet moet accepteren. Daarna heb ik, samen met Richard  uitgezocht waar de telefoonlijnen liepen. Wat bleek mijn buurvrouw 50 m vanaf ons huis, een erg aardige onderwijzeres, had telefoon! Weer een verhuizing aangevraagd, de monteur had zich immers vergist Telefonisch kreeg ik te horen dat mijn aanvraag werd afgewezen omdat de monteur had gezegd dat de telefoonlijnen te ver weg liepen. De man was niet te overtuigen dat de monteur zich vergist had. Na een discussie van een half uur zei hij dat ik maar moest nagaan wie mijn buurvrouw was en wat haar telefoonnummer was. Dat dus maar gedaan, na een week kreeg ik haar te pakken, ze was op Tenerife bij haar dochter op visite geweest. Ze was erg vriendelijk en met haar naam en nummer voor de derde maal de verhuizing van mijn landlijn aangevraagd. Met als resultaat dat er vandaag ineens weer een monteur kwam. Na een hoop geloop tussen telefoonlijnen en palen bepaalde hij dat het mogelijk was, er waren lijnen vrij en er moest een paal worden vervangen en een extra paal worden geplaatst, hij zou er opdracht toe geven. Ik ben benieuwd. 

4 thoughts on “Stap één is gezet. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s