Electriciteit / Telefoon

Electriciteit

Nog steeds krijg ik vragen of we nu electriciteit hebben. Dus nu nog maar een keer, ja dat hebben we sinds een week of drie. 

Telefoon

Dat hebben we nog niet en dat is wel erg belangrijk. De telefoon zal me een zorg zijn maar de onze internetverbinding die via die lijn loopt missen we hevig. Alles gaat nu via onze mobile telefoons.  Twee maal is mijn verzoek tot verhuizing van mijn vaste lijn afgewezen en de derde maal was het na zwaar aandringen en het feit dat mijn buren wel telefoon hebben toch geccepteerd. Vandaag hebben ze twee extra palen, zie onder, geplaatst. Alles handmatig, graven, sjouwen en plaatsen, in twee uur waren ze klaar. Nu de aansluiting nog.  

    
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s