Mees ziek? en de voordeur geplaatst. 

Gisteren is eindelijk onze voordeur geplaatst. Vorige week heb ik de leverancier een ultimatum gesteld, volgende week leveren of ik bestel het ontbrekende ergens anders en trek het van jullie tegoed af. Dat hielp.  

 
Vanochtend met Mees naar de dierenarts geweest. Sinds vorige week hoest hij ineens nogal. Omdat er hier op het eiland een nogal kwaadaardig virus heerst, Panleucopenia Felina, toch maar even naar laten kijken. Gelukkig heeft hij dat niet maar een infectie aan z’n luchtwegen. Een kuurtje doxycicline (is ook voor mensen) in een normale apotheek gehaald €2,40.  

    
 

One thought on “Mees ziek? en de voordeur geplaatst. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s