De laatste werkzaamheden

Onze ‘oprijlaan’ wordt momenteel afgemaakt. Er was mee gestopt omdat de aannemer dacht dat hij klaar was. Hij had de tekening die ik gemaakt had verkeerd gelezen. Hij had 2,9 m ipv 29 m  gelezen. Nadat hij dacht klaar te zijn stuurde hij me de rekening die wel voor de totale oprijlaan was. Na een poosje vroeg hij me wanneer ik ging betalen en bij mijn antwoord “als je klaar bent” werd hij even stil en nadat ik hem met mijn tekening confronteerde werd hij nog stiller. Maar goed nu is het zo goed als af.  

Het vergeten stukje oprijlaan.

 
Een ander leuk ding is dat er steeds meer gekko’s medebewoner van ons huis worden.  Waar ze vandaan komen is een raadsel maar ze zijn er. 

Een 10 cm grote Canarische muurgekko. , h

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s