De laatste loodjes, vervolg. 

Maandag kwamen eindelijk de goten voor de patio. Grote verbazing, in het Spaans is het woord voor goot ‘canal’, en kanalen dat waren het er kan zowat een rijnaak doorheen. 

 Zie je dat dakrandje boven de deur, daar moet deze ‘goot’ komen. Dat gaat dus mooi niet door. S’middags zijn we naar een zaak gegaan waar een een alternatief ‘verkoperd aluminium’ hebben uitgekozen. Nu nog even met de aannemer om de tafel, hij zei dat hij een mail met maten gestuurd heeft en ik kan me die niet herinneren noch vinden.  

 Wij hebben gisteren weer aan de tuin gewerkt. Nu was de tuin naast de voordeur aan de beurt. Ank heeft een groot probleem, ze raakt door haar verzamelde plantjes heen. Heel ‘erg’ nu moeten we naar een tuincentrum. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s