Drie maal is scheepsrecht. 

Het is gelukt, we zijn resident! We hebben onze officiële verblijfsvergunning.  

 
Even sloeg de schrik om ons hart want Juan, van de vreemdelingenpolitie, begon met te zeggen dat de vertaling van de screenprint van onze rekening (door Google Translata) niet duidelijk was. Ons probleem is dat ik nog niet gepensioneerd ben en dus, in Spaans of Engels, moeten aantonen dat we regelmatige inkomsten hebben. Die hebben we, maar onze geldbeheerder, BLG wonen/SNS,  is totaal niet geïnteresseerd in onze problemen en weigert elke vorm van medewerking, tja je bent maar klant hè en banken zijn zelf koning. Gelukkig accepteerde Juan wel onze verklaring. 

3 thoughts on “Drie maal is scheepsrecht. 

  • Beste Jan,

   Hartelijk dank voor je reactie. Op de statistieken heb ik gezien dat er een (en soms erg veel) trouwe volger was in Australië. Ik was erg nieuwsgierig wie dat zou zijn. Hoe ben je ‘down under’ verzeild geraakt?

   Hans.

   Like

   • Beste Hans & Ank,
    Mijn partner komt er vandaan, we hebben eerst nog jaren in Nederland gewoond en ons plan om samen te (r)emigreren van daaruit goed voorbereid. Kan me zodoende inleven in wat jullie meemaken en heb bewondering voor jullie aanpak, met die zeer hoge mate van (eigen) “handen uit de mouwen”. En Fuerteventura was altijd ons favoriete vakantieplek, dus ik snap jullie keuze :-)! Fijn weekend alvast, hartelijke groet uit Perth, Jan.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s