Modern times. 

Vrijdagavond weer een fantastische avond gehad in de Brasa. Vijf gangen. Tonijn, konijn, kip, Thaise soep en als toetje een chocolade flan alles inclusief wijn voor €15 pp. Het was een super gezellige avond en de Brasa was stampvol. We waren behoorlijk laat thuis en hebben zaterdag voor ons doen behoorlijk uitgeslapen. 

Tijdens het ontbijt Skypte Sonja en we hebben gezellig, samen met haar, ontbeten en gekletst. Tijdens de koffie herhaalde zich dit maar nu met Taína. Geweldig deze ‘modern times’, wel anders dan toen we 35 jaar geleden in Santo Domingo (Er is er hier ook een maar dit was in de Dominikaanse republiek) woonden. 

S’middags ben ik weer begonnen het gras in de boomgaard te maaien. Dat liep al vlug spaak omdat voor de tweede maal in een jaar tijd de automatisch kop (€25) van de bosmaaier kapot was. Bij zo’n automatische kop worden de nylon snijdraden automatisch vernieuwd als je er mee op de grond tikt. Nu maar een simpele kop (€12) gekocht. Daar moet je wel telkens  de snijdraden handmatig vernieuwen als ze op zijn. Nu maar hopen dat deze kop beter bestand is tegen alle stenen die tussen het gras liggen. 

De nieuw aluminium en de oude plastic kop van de bosmaaier.

Vanochtend zijn we, door de baranco, naar de mercadillo gelopen voor groenten, kaas en eieren. Onderweg, zo maar langs de kant, kwamen we deze prachtige papaver tegen. 

4 thoughts on “Modern times. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s