Anky’s kraamkamer. 

In deze blog vertel ik veel over mijn activiteiten. Hier wat over de activiteiten van m’n ega want dat verdient ze zeker. Deze aflevering gaat over de tweede passie van Ank. De tweede want ze heeft er vijf, achtereenvolgens de kinderen, de kat, schilderen, de tuin en ondergetekende. Over de volgorde hebben we nog wel eens een discussie. Met name als ik om half zes ons dagelijkse wijntje wil gaan drinken en ik haar niet uit de (moes)tuin gesleurd krijg en als dat eindelijk gelukt is ook nog eerst de kat moet worden verzorgd. 

Maar hier dus wat over de tuin, we hebben een erg mooie tuin en een moestuin in aanbouw. 

De tuin, de ‘olifantspoot’ is de voet van oze palmboom.

De moestuin in aanbouw.


Hoe krijgt ze dat allemaal voor elkaar? Nu aan een kant met de hulp van veel Palmeros die op een dag ineens zien dat hun planten gesnoeid zijn en aan de andere kant m.b.v. zaad. Al die stekjes en dat zaad komen terecht in wat ze noemt haar kraamkamer. Uren kan ze daar doorbrengen. 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s