Mees heeft een vriendje. 

Mees is de hele dag buiten.  Hij komt alleen tijdens de koffie, krijgt hij een beetje melk, tussen de middag voor wat brokjes en daarna s’avonds voor vis en brokken.  En nu hebben we nieuws, hij heeft een vriendje, een grijs siepertje. We hadden dat poesje al meer gezien maar nu hebben we hem gezien naast Mees op een muur en gisteren dollend op het veld voor ons huis. Er een foto van maken is lastig, het katje is zo schuw als wat. Dus hier alleen even Mees die trouwens ook slecht blijft zitten als hij ons ziet. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s