Vega Norte blanco

Op deze ‘selfie’ feliciteren we iemand met een nieuwe baan. Onze gezichtsuitdrukking is niet die van veel blijdschap (die er zeer zeker was) en ook niet veroorzaakt door die lekkere wijn. Reden is het maken van de selfie zelf. Hij is gemaakt met een selfie app. Je zet dan je telefoon op een afstandje neer en door middel van handgebaren druk je af. Dat valt mooi niet mee als haast niet kunt zien wat je doet. 

Dan even over de wijn. Ik heb het er al meer over gehad, Vega Norte blanco. Een super lekkere wijn die gemaakt wordt van de druiven die hier in de omgeving groeien en hier vlakbij wordt gemaakt en gebotteld. Ze winnen in Europa de ene na de andere prijs. Een grote exporteur zullen we wel niet worden want er is niet zoveel. Maar wij genieten er met volle teugen van. 

3 thoughts on “Vega Norte blanco

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s