Dick en Mieke op bezoek. 

Vrijdag avond kwamen Dick en Mieke aan. Gelijk naar huis gereden koffers gedropt en op naar de Taparoute! Eens per jaar wordt er in Puntagorda een Taparoute georganiseerd. In alle bars en restaurants krijg je dan een drankje en een Talpa voor €2,50. Gelijk een goede mogelijkheid om wat te eten. De eerste twee misten we omdat we te laat waren maar daarna gingen we met een grote groep vrienden de eetgelegenheden af. Hieronder zitten we in de Baraka. 

Dit was een gigantische puinhoop. Wij kwamen aan met zes personen en ik naar binnen voor onze bestelling. Kom ik weer buiten hebben er zich vier man bij onze groep aangesloten. Komt de ober naar buiten met drie tappas en vier drankjes, de gevulde tomaten zouden wat langer duren. Voor vier man bijbesteld en nog wat wijzigingen aangebracht (dames hebben het recht om van idee te veranderen, toch?) en toen raakte de goede man alle gevoel met de realiteit kwijt. Na een hoop heen en weer gepraat de man geadviseerd een aspirine te nemen, wij zijn maar naar de volgende stop gegaan. 

Gisteren zijn we naar de jaarmarkt in San Antonio de los Montes gegaan. Een zeer druk evenement in een klein dorpje in het noorden. Op een groot podium stond een wat oudere man met zijn kleinzoon? een levenslied to oreren en dat duurde minstens een uur. De bijbehorende veemarkt was leuker.

Geen koeien op La Palma? toch wel!

Poepkrabben voor de modeshow. 

Ook waren er allerlei andere dieren. 

Natuurlijk geiten

En ook schapen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s