Cruz de Matos

Vanuit ons huis kan je dit punt zien. Deze foto heb ik gisteren gemaakt en vind ik persoonlijk erg mooi. Matos zijn struiken, waarom er een kruis op de ‘montaña de Matos’ staat weet ik niet maar kruizen staan hier zowat overal. Waarvoor deze is kom ik niet ook niet achter. Op internet vind ik alleen dat er in mei een feest is met BBQ, dans en muziek. Zodra ik er achter kom geef ik het nog door. 

Het feest afgelopen mei. 

2 thoughts on “Cruz de Matos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s